over

DERK-SCHOONHOVEN

          FOTOGRAFIE


Adres: Lytse Loane 47                 

9104 CE Damwâld


Mobiele: 0623664131                 

mail: info@derk-schoonhoven.nl

Contact formulier

 
 
 

Copyright © All Rights Reserved 

DERK-SCHOONHOVEN FOTOGRAFIE


Derk Schoonhoven geboren in winschoten maar opgegroeid in Friesland. Zelfstandig fotograaf ben ik geworden in 1985 Dus de periode dat er nog vestigingseisen waren voordat je mocht starten met een eigen bedrijf.

Nu was fotografie altijd al een hobby en deed alle werkzaamheden gewoon thuis in mijn DOKA .Ik zou niet weten hoeveel zwart/wit, kleurenfilms en dia materiaal door mijn baden zijn gegaan .Maar goed ik moest dus wel een vakdiploma halen en een middenstand diploma voor ik echt als prof kon en mocht beginnen .Ik startte dus ook zoals velen in die tijd met bruidsfotografie wat ik tot 1995 heb gedaan maar toen het mij begon te vervelen en er geen uitdaging meer voor mij in zat ben ik begonnen illustratieve fotografie te bedrijven voor diverse nieuws en vakbladen en Tv. Enkele jaren later kwam daar nog de modellen fotografie bij wat ik dus nog steeds doe , doorgaans hobby matig.

Thuis heb ik nog een studiootje voor de wat mindere dagen en daarnaast vindt ik modellenfotografie op een lokatie ook altijd leuk om te doen. Modellen, dit kan TFP zijn of betaald afhankelijk van het doel..

*Modellenfotografie op lokatie

*Productfotografie

*kalenderfotografie

*cd hoesjes enz enz.

* Enz, enz 

Bruidsfotografie en pasfoto's doen we niet